U bevindt zich hier: Home » Word abonnee!

Abonnement WonenPlus

  • Het lidmaatschap van WonenPlus kost € 5,00 per maand.
  • Huurt u een woning van de  Woningbouwcorporatie Eigen Haard IntermarisStichting Woningbeheer De VooruitgangWooncompagnie of van Woningbouwvereniging WormerWonen? Dan betaalt u geen € 5,00 per maand aan lidmaatschap maar heeft u recht op een korting van € 2,50 en betaalt u nog maar € 2,50 euro per maand. Dat komt omdat deze woningcorporaties WonenPlus zo’n goede voorziening vinden voor hun huurders dat ze zelf de andere helft van het abonnement voor hun rekening nemen. Voor huurders van Woningstichting Rochdale geldt dat zij het abonnement van WonenPlus met ProPoints kunnen betalen.
  • Is uw inkomen lager dan de bijstandsgrens dan is uw abonnement gratis. Er wordt bij de berekening van de kosten uitgegaan van de bijstandsnorm van uw gemeente.

DSC_0560 bewerktAbonnee worden?

Voor meer informatie neemt u contact op met  het servicepunt van de WonenPlus vestiging  in uw regio of belt u naar het hoofdkantoor van de Regionale Stichting WonenPlus, Genuahaven 45, 1448 KK Purmerend, telefoon: 0299 82 01 30.

U kunt natuurlijk ook direct het Inschrijffomulier RSWP invullen en opsturen.
(klik op de groene link,  nu kunt u dit formulier opslaan en invullen).
Uw ingevulde  inschrijfformulier kunt u sturen naar het hoofdkantoor van de  Regionale Stichting WonenPlus  of e-mailen naar info@rswp.nl).

 

Wilt u graag hulp bij uw aanmelding, reageer dan via onderstaand formulier.
Wij nemen dan contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon overdag

Woonplaats