U bevindt zich hier: Home » Wonenplus Waterland

WonenPlus Waterland

Mieke (59 van 75)Ik ben Ingrid Grasboer, uw WonenPlus consulent in Waterland. Daar waar het gaat om praktische dienstverlening word ik bijgestaan door een enthousiast team van vrijwilligers, waar ik erg blij mee ben! Indien u dat op prijs stelt kom ik graag bij u thuis om uw wensen en behoeften te inventariseren.Wij helpen u graag met praktische dienstverlening en persoonlijke ondersteuning en met al uw vragen op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn.

 

WonenPlus Waterland Voor informatie en/of inschrijving kunt u van maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur telefonisch contact opnemen of even binnen lopen bij:

WonenPlus Waterland, Hermanus Reyntjeslaan 2, 1141 HC Monnickendam, telefoon: 0299 65 04 80.

U bent van harte welkom!

Open eettafels
Iedere maand organiseert WonenPlus Waterland twee open eettafels waar iedereen welkom is! We eten dan samen een warme maaltijd die klaar gemaakt wordt door een cateraar. In Monnickendam helpen ook vrijwilligers mee met het bereiden van de maaltijd.

lees meer…….

Mieke (34 van 75)In de gemeente Waterland kunt u voor mantelzorgondersteuning terecht bij Denise Kunst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van mantelzorgondersteuning? Neemt u dan een kijkje op onze website: www.mantelzorgondersteuning.org .