U bevindt zich hier: Home » WonenPlus Purmerend

WonenPlus Purmerend

De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.

De consulent is de spil waar het om draait in het netwerk van diensten op het terrein van Wonen, Zorg en Welzijn en is het aanspreekpunt van de klanten en vrijwilligers.

Contact is een basisbegrip bij WonenPlus. Zonder een goed contact geen hulpvraag én geen oplossing. Zowel in het verduidelijken van de hulpvraag als in het creatief zoeken naar oplossingen speelt de consulent een belangrijke rol.

Bij WonenPlus Purmerend kunt u terecht bij Janny Eggens, Carola Groot en Ingrid Grasboer.

Het servicepunt van WonenPlus in Purmerend is gevestigd in het Tritongebouw, Triton 98, 1443 BM Purmerend. Ons servicepunt bevindt zich aan de straatzijde van de Meteorenweg. U kunt gebruik maken van de hoofdingang of van de aparte zij ingang.

servicepunt wp purmerendVoor informatie en/of inschrijving kunt u maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch contact opnemen 0299 – 426364 of gewoon even binnen lopen op ons servicepunt.

WonenPlus is gericht op praktische dienstverlening en persoonlijke ondersteuning bij mensen met een beperking, chronische zieken en ouderen boven de 65 jaar.

 

 

Wilt u alvast een voorproefje van wat WonenPlus voor u kan doen? Kijk dan naar het onderstaande filmpje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janny Eggens