U bevindt zich hier: Home » Alkmaar Aangenaam

Alkmaar Aangenaam

De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.

De consulent is de spil waar het om draait in het netwerk van diensten op het terrein van Wonen, Zorg en Welzijn en is het aanspreekpunt van de klanten en vrijwilligers.

Contact is een basisbegrip bij WonenPlus. Zonder een goed contact geen hulpvraag én geen oplossing. Zowel in het verduidelijken van de hulpvraag als in het creatief zoeken naar oplossingen speelt de consulent een belangrijke rol.

Roos HogervorstBij Alkmaar Aangenaam kunt u terecht bij Roos Hogervorst, uw consulent WonenPlus  voor het gebied Schermer en Graft-De Rijp.

 

 

 

 

Voor informatie en/of inschrijving kunt u telefonisch contact opnemen of even binnen lopen bij een van de servicepunten van Alkmaar Aangenaam.

Openingstijden:

  • in Graft dinsdag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur.
  • in Schermerhorn op donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Locatie gegevens:

  • locatie Graft, in de Mieuwijdt, helemaal achterin links, adres Mieuwijdt 19, 1484 EE Graft.
  • locatie Schermerhorn, in de Horn, in kamer 7, Hornplein 8, 1636XE  Schermerhorn.

Mieke (5 van 5)In het gebied Graft-De Rijp en Schermer  kunt u voor mantelzorgondersteuning terecht bij  Marian van Kampen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van mantelzorgondersteuning? Neemt u dan een kijkje op onze website: www.mantelzorgondersteuning.org . U kunt ons natuurlijk ook bellen 0299-820139.