U bevindt zich hier: Home » Geen abonnementsverhoging WonenPlus in 2018

Geen abonnementsverhoging WonenPlus in 2018

VOOR EEN KLEIN BEDRAG ZELFSTANDIG THUIS BLIJVEN WONEN

Geen abonnementsverhoging WonenPlus in 2018

Net als in 2017 zal ook in 2018 het abonnementsgeld voor WonenPlus gelijk blijven. Zo kunt u voor een klein bedrag per maand gebruik maken van onze diensten om zo lang mogelijk op een prettige wijze thuis te blijven wonen. Want uiteindelijk willen we dit toch allemaal?

Voor € 2,50 per maand, als u huurt via Woningbouwcorporatie Eigen Haard IntermarisStichting Woningbeheer De VooruitgangWooncompagnie of van Woningbouwvereniging WormerWonen , kunt gebruik maken van onze enthousiaste vrijwilligers die bij u komen voor een klein klusje in huis of tuin, boodschappen doen, televisie- of computerhulp of gezellig voor een praatje of wandeling. Bent u geen huurder dan betaalt u € 5,00 per maand en minima kunnen zonder kosten gebruik maken van de diensten van WonenPlus.  Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die georganiseerd worden, zo organiseert RSWP ook veel activiteiten voor mantelzorgers.

Voor meer informatie of lid worden neem contact op met servicepunt in uw gemeente.

Hoeft u nog niet om hulp te vragen? Dan zijn er volop mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de mensen die de hulp van WonenPlus wel nodig hebben. Ook daarvoor kunt u ons in de ochtenduren bereiken via het servicepunt.