U bevindt zich hier: Home » Dienstencentrum Wormerland

Dienstencentrum Wormerland (DCW)

De medewerkers van Dienstencentrum Wormerland (DCW) heten u van harte welkom  en stellen zich graag aan u voor:

Mieke (47 van 75)   Mieke (11 van 75)   Inge (1)  

foto DCW

Het Dienstencentrum Wormerland zorgt voor zaken als informatie en advies, maaltijdvoorziening voor mensen die (al of niet tijdelijk) niet meer kunnen koken, klusjes in en om het huis, boodschappendienst, vriendschappelijk huisbezoek, etc. Ook worden er door het Dienstencentrum Wormerland leuke activiteiten georganiseerd. Kijk voor alle activiteiten die organisaties in Wormerland organiseren op de activiteitenkalender (klik op het blauwe linkje en de activiteitenkalender wordt geopend).

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.00 uur geopend. Ons telefoonnummer is 0756 419 668. Buiten de openingstijden kunt u uw bericht inspreken. Er wordt dan de volgende werkdag contact met u opgenomen.

Ons adres: Faunastraat 68, 1531 WH Wormer (winkelcentrum Wormer)

Neem ook een kijkje op www.dcwormerland.nl 

In de gemeente Wormerland  kunt u voor mantelzorgondersteuning terecht bij Mantelzorg consulent Inge Mieremet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van mantelzorgondersteuning? Neemt u dan een kijkje op onze website: www.mantelzorgondersteuning.org .

Projecten Wormerland

Wormerland, Wijkbus JPG

  • De wijkbus Wormerland
    Kwetsbare burgers (ouderen (65+), chronisch zieken en mensen met een beperking) uit Wormerland kunnen comfortabel reizen met de wijkbus. De wijkbus gaat naar locaties in Wormerland, Zaanstad en Purmerend, lees meer…..