U bevindt zich hier: Home » Bestuur

Bestuur RSWP

Het bestuur van de Regionale Stichting WonenPlus wordt gevormd door de volgende personen:

Dhr. P. Verweel (penningmeester, voorzitter)
Inkoopmanager bij Zorgkantoren Achmea. Verantwoordelijk voor de inkoop van AWBZ zorg in de regio’s Zaanstreek Waterland, Kennemerland, Flevoland en een gedeelte van Drenthe.

Mw. R. van Rooij (alg. bestuurslid)
Vestigingsmanager bij Wooncompagnie. Politiek en bestuurlijk actief, o.a. bij de Voedselbank. Al langer bekend met WonenPlus.

Dhr. C. Overdiek (alg. bestuurslid)
Facilitair Manager en Manager Ontwikkeling en Bouw bij de Zorgcirkel voor 25 jaar. Zeer betrokken geweest bij de uitbouw van de Zorgcirkel tot de huidige omvang. Actief deelgenomen aan allerlei besturen binnen de Monnickerdammer gemeenschap (voetbal,tennis, sportraad en politiek). Maatschappelijk zeer betrokken.

Dhr. G. Fokke (alg. bestuurslid)
Vanaf 1993 tot maart 2013 Lid en voorzitter Raad van Bestuur van Odion, de organisatie in de zorg en dienstverlening aan lichamelijk en verstandelijk gehandicapten in het werkgebied Zaanstreek, Waterland en IJmond binnen circa 60 woon- en dagbestedingslocaties. In de portefeuille o.a.: externe samenwerking en contacten, vastgoedgoed ontwikkeling, financiën en ict. Daarvoor werkzaam bij PWZ Zorgverzekering ( later Achmea ) als controller. Momenteel o.a. vrijwillig bestuurlijk actief in een zevental organisaties in  de maatschappelijke sector.

Mw. P.R.M. Oosting (alg. bestuurslid)
10 Jaar werkzaam geweest als arts. Vervolgens leidinggevende geworden in de gezondheidszorg bij de GGD Zaanstreek-Waterland. Daarnaast verschillende bestuurlijke functies bekleed in de Jeugdhulpverlening, bij een eerstelijnsorganisatie en bij andere maatschappelijke organisaties.

Mw. A.J. Löwenhardt (alg. bestuurslid)