U bevindt zich hier: Home » 10 jarig bestaan van WonenPlus in Landsmeer

10 jarig bestaan van WonenPlus in Landsmeer

WonenPlus doet 10 jaar dienst in Landsmeer. Dit jubileum werd gevierd in Het Dorpshuis op 24 november. Het begon met een welkomstdrankje van Het Dorpshuis en met een toespraak van de wethouder heer Quakernaat. Vrijwilligerswerk is nuttig en belangrijk, ook de verschillende projecten zoals het maatjesproject en Samenkracht zijn belangrijk. Vervolgens nam mevrouw van Langen, directeur van de Regionale Stichting WonenPlus, het woord om het eerste jubileumboekje uit te reiken aan de wethouder.

Een volle zaal, meer dan honderd gasten, abonnees, vrijwilligers en genodigden en een gevarieerd programma van de band “Three is a crowd’, (leden van de coverband Eleven 20 One) maakten het feest mooi. Een spontaan gastoptreden van een van de gasten zorgde ook voor veel gezelligheid en een polonaise. Er mocht gedanst worden. Elkaar ontmoeten, bijpraten en dorpsgenoten zien was voor vele gasten fijn. Luxe hapjes en bittergarnituur waren er volop. De middag werd afgesloten met een stamppottenbuffet, ijs en koffie.

De gasten kregen bij het naar huis gaan een roos mee en natuurlijk het WonenPlus jubileumboekje. Alles is gedaan om de middag zo compleet en geslaagd mogelijk te maken en dat is zeker gelukt. Ook dankzij de hulp van de groep vrijwilligers van WonenPlus, sponsors uit het dorp en de goede service van het Dorpshuis.